HTML

Minden, ami szép és jó (vagy csúnya és rossz)

A nagy összevisszaság, ami a fejemben van.

Friss topikok

2007.10.17. 00:12 Hoppancs

Black and white

A) Steve Hewitt egy szép reggelen minden előzmény nélkül arra ébred, hogy nem szeretne többé a Placebo nevű zenekarban dobolni. Döntését közli a többi taggal, akik rezignált mosollyal veszik tudomásul a hírt, majd szólnak a menedzsernek, hogy tegyen közzé egy hivatalos közleményt e váratlan, de békés eseményről.

B) Az ördögien gonosz Brian Molko, aki már régóta tervezgeti, hogy minden ok nélkül eltávolítja a zenekarból a kedves és aranyos Steve-et, egy szép reggelen felhívja a menedzsert, és megkéri, hogy közölje az ártatlan áldozattal, hogy ki van rúgva. Közben halkan kacarászik ( hiszen már előre örül annak, hogy Steve nagyon szomorú lesz), majd kimegy a konyhába, és megfordítja a még élő macskát a sütőben.

....

Valaki tényleg azt gondolja, hogy csak ez a két verzió lehetséges?


Szólj hozzá!

Címkék: placebo


A bejegyzés trackback címe:

https://cseppetsembolcs.blog.hu/api/trackback/id/tr95263400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása